PALVELUT

RATSASTUSTUNNIT

Kouluratsastuksessa haluamme panostaa ratsastajan hyvään istuntaan ja istunnan käyttöön. Laadukas perusratsastus pitää myös hevoset kevyinä. Haluamme, että oppiminen on samaan aikaan laadukasta ja oppilaalla on hyvä fiilis.

MUU HEVOSTOIMINTA

Hevosten lähellä oleminen voi tuottaa ihmisille hyvää oloa rasittamatta hevosta fyysisesti. Näitä asiakkaita varten meillä on erilaisia toimijoita.

MANEESIN VUOKRAUS

Vuokraamme maneesia ratsastustuntien ulkopuolella arkisin.

Hinta on 25€/kerta tai 200€/10 kertaa. Ajasta on sovittava tekstiviestillä tallin puhelimeen.

PONEJA VUOKRALLE

Meiltä voit vuokrata poneja talutustapahtumiin.

KILPAILUT

Järjestämme harjoituskilpailuja, sekä 1-tason kilpailuja koulu- ja esteratsastuksessa. Meillä on myös aktiivisesti kilpaileville oma kisatiimi. Seuramme on Luhtajoen ratsastajat.

KURSSIT JA VALMENNUKSET

Takaisin satulaan, maastakäsittely vai istuntakurssi? Koulu- tai estevalmennus?

Järjestämme kursseja ja valmennuksia erilaisilla teemoilla. Kysy tai ehdota! Voit myös koota oman ryhmäsi, jolle voidaan räätälöidä oma kurssi.

VUOKRAHEVOSPAKETTI

Meillä on SRL:n hyväksyntä vuokrata opetushevosia ja -poneja oppilaille itsenäiseen ratsastukseen (alaikäisillä valvoja oltava mukana). Vuokraajilta vaaditaan määrätynlainen osaamistaso, jonka talli varmistaa ennen vuokraussopimusta.

Pakettiin kuuluu 2 ratsastustuntia ja yksi itsenäinen ratsastus viikossa. Hinta määräytyy sen mukaan, ovatko tunnit normaali- vai pienryhmiä.

Vuokraajalla on etuoikeus kilpailla vuokrahevosellaan tai -ponillaan. Ota yhteyttä tallin sähköpostiin ja kysy lisää.

HEVONEN TUNTIKÄYTTÖÖN

Meillä on joitakin yksityisiä hevosia leasingilla tuntikäytössä. Mikäli haluat hevosellesi tai ponillesi tallipaikan ja se voi tehdä sovitusti tunteja, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Luhtajoen Ratsutila

040 545 5461 luhtajoenratsutila@gmail.com

Sivuston kuvat:
© Luhtajoen Ratsutila ja Sami Osenius