HEVOSAVUSTEINEN TOIMINTA

Katja Liukkonen katja.liukkonen@kotikone.fi www.katjajohanna.com

Jasmin Ek ek.jasmin8@gmail.com

Mari Lieskoski mari.lieskoski@humana.fi

Kuvaus:

Hevosavusteista toimintaa ohjaa tehtävään koulutettu hevosavusteisen toiminnan ohjaaja työtoverinaan tehtävään koulutetut hevoset. Se on tavoitteellinen, aikataulutettu, dokumentoitu ja määräaikainen työtapa, jossa hyödynnetään eläinavusteisuuden menetelmiä asiakkaan omien tavoitteiden tueksi. Työskentely on erinomainen esimerkiksi vuorovaikutuksen ja toiminnanohjauksen kehittämiseen, tunnetyöskentelyyn sekä mindfullness-tyyppiseen rentoutumiseen.

Myös ratsastukseen liittyvien pelkojen työstämiseen toiminta sopii erinomaisesti. Hevosavusteinen työskentely nojaa kokemuksellisuuteen, kehollisuuteen ja yhteistyöhön. Katja Liukkonen on Yhteisöpedagogi AMK, Eläinavusteinen valmentaja, Neuropsykiatrinen valmentaja, Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan –opiskelija, tehnyt hevosavusteista työtä sivutoimisena yrittäjänä vuodesta 2016. Mari Lieskoski on Lähihoitaja, Yhteisöpedagogi AMK, Neuropsykiatrinen valmentaja, Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan- opiskelija. Jasmin Ek on Sosionomi AMK ja Eläinavusteinen valmentaja.

Hevosavusteinen toiminta itse maksaville asiakkaille: Katja Liukkonen ja Jasmin Ek. Asiakkaat ovat vastuuvakuutettuja yrittäjän toimesta. Oma tapaturmavakuutus on suositeltava.

Hevosavusteinen toiminta yhteistyökumppanien kautta: Luhtajoen Ratsutila tekee yhteistyötä Humana Avopalvelut Oy:n ja Kotoraitti Oy:n kanssa eläinavusteisuuden käytössä osana sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaiden kuntoutusprosessia.

Luhtajoen Ratsutila

040 545 5461 luhtajoenratsutila@gmail.com

Sivuston kuvat:
© Luhtajoen Ratsutila ja Sami Osenius